Heart Chat Bubble

Happy new year!
Gott nytt år!

En liten uppdatering

Jag vet inte om jag ska försöka bli bättre på att blogga. Vill ju inte skriva ut för mycket om mig, eller göra min anonym så ni får be om lösenord till den..? Ibland kan det ju vara skönt att skriva av sig ;p 

Nu efter nyår skaffar man ju alltid massa nyårslöften, och brukar ju oftast vara något i stil med kosten och sådant. Jag fick i julklapp av min pappa en smoothie mixer som jag kommer använda till fullo! Ska kolla upp massa nyttiga recept till det. 
Ikväll ska jag mixa jordgubbar, banan och vaniljyoghurt, det som blir över kommer jag ha som frukost. Har gått upp massa och man märker verkligen hur trött man är och att man inte orkar lika mycket längre. Det är inget bra.. Konditionen har verkligen försämrats. Längtar tills det blir varmare så man kan börja öva konditionen igen :)
 
Imorgon är det nyårsafton så på morgonen ska jag tvätta och kvällen ska vi äta gott och bara mysa <3 Andra nyår i denna lägenheten :) Har den 7 januari bott här i ett år! Tiden går snabbt! :)
 
Gott nytt år ! 

Trött på att blogga

Orkar inte blogga längre, händer inget speciellt förutom att jag jobbar :p Sedan vill man inte dela med sig av allt för mycket heller. :) 

Marcelo och Annica

Hahahha..
Slö surfar lite på mobilen så ser jag att Marcelo har taggat mig i ett inlägg på instagram. Vilken chock xD Nu har man fått prata med dom (busringningen) och en shoutout av dom :) 


Meeen han kunde ju tagit en finare bild på mig xD Fjååååårtiz eller hur haha...

Snön? Where are u?

Hela Sverige har snö utom vi... :/Carrie - BIO scala

Vi var förresten på bio i fredags kl 22:15 (sent!) och kollade på Carrie, L har läst boken och han har längtat tills den skulle komma :) Det var skitbra! Vill se den igen, vill att det ska komma en tvåa ;p


Så här är det på våran bio i Sbg, en äldre dam sitter i denna bås och har skrivit förhand vilka som ska kolla på film x) Skulle läsa boken innan, men det var så flummigt xD kändes som att dom upprepade vad som hände hela tiden.. Men men, får väl försöka ge den en chans :) Se filmen och kolla för gudsskull inte på trailern. Filmer (ja alla..) blir bättre om man inte spoilat xD1:a advent


Idag är det första advent! Jobbade idag från klockan 7:45 till 16:15. När jag kom hem satte jag igång julkalendern, och värmde tomtegröt och glögg :) 
Julkalendern verkar bra! Men jag vill ha den där längtar-till-imorgon känslan. Att det ska vara spännande. :) Men kanske kommer who knows.. Det är ju kända skådespelare med är ju lite kul, kommer nog bli en rolig kalender. :)
Design by Tasnim RSS 2.0