Heart Chat Bubble

Julmarknad i Slottslängorna

Idag började julmarknaden här och är igång tills på söndag :) Drt var hur mysigt som helst, en ganska stor lokal med massa olika sortes julgrejer och bakverk m.m. 





Det blev en tomte, snöbollsljus (ska bara ha som prydnad) och lite knäck :)



Jag och "lilla" Morris


Haha min syster la upp denna bilden på fb. Det är jag (några månader gammal) och Morris xD Han vägde nästan 13 kg stackaren och blev 12,5 år :)


Lördag 23 nov


Vi firade L's pappa som fyller år och L som snart fyller år :) Lite körkorts-pengar blev det! ;)
Och smörgåståårta !! <3


Mobilskal


Beställde ett mobilskal till mig och L, han fick den som en tidig födelsedagspresent från mig. Han fick med sin katt såklart ;)



Julstämning <3


Mina lussebullar blev perfekta! Luftiga och saftiga precis som dom ska vara!

Köpte lite julsaker eftersom varken jag eller L hade något :)

En ljusdekoration bara, fin va? :)
Så himla mysigt med ljusstake! 



25/11

Haha rörig den blev, men så blir det när man cyklar med pizzan xD Gott var det iallafall! 

Sen blev det Pelle svanslös <3 Nostalagi på hög nivå!


Spiiiiinnande!




Eget skåp och tagg :)

Idag har jag fått jobba på post och spel igen! För att öva upp mig till julen som chefen sa, vilket betyder att jag kommer jobba massa då! Kul!! Har även fått skåp och tagg (så man kommer in överallt)! Känns så fcking bra detta! Kan man ha mer tur eller...? Imorgon ska jag jobba för en som är sjukskriven och han sa att jag skulle kunna jobba 50% eller 100% ! Kan man ha mer tur? 
Träffade även en ny tjej som började idag, hon har jobbat på coop i Karlshamn så hon kommer pendla hit :) Hon har iaf den fördelen med PLU-nr för det är ju samma förutom frallor och kakor o sånt :) 

Det är sån himla lättnad så ni anar inte! ;D efter nyår ska en på mammaledighet 50% har jag för mig ;) så ja.. Underbart! Och alla där är sååå trevliga och lätta att prata med! Eftersom Sölvesborg är så litet (8000 invånare) så känner ju typ alla, alla xD 

Den 10 dec ska jag till tandläkaren, undersökning. Så ska försöka göra så mitt abonnemang där blir mindre, var lite dum som tecknade det för 1 årsedan... Eftersom kostnaden blev så hög.. Hoppas det går! 

Ha det bra! 

Inget speciellt :)


Mycket god frukost; Vörtbröd <3

Målade franskmanikyr, snyggt va? :) 
Paprika och morot och fresh island-dipp 

Förresten! Kolla vad vågen visade häromdagen!!! Fatta vilken chock! Har inte sett den siffran sedan 07 typ!! ;D nu blir man mer motiverad igen! Woho!!




Jobba på Coop

Idag var jag första dagen på jobbet! Dom är hur trevliga och snälla som helst där! 
Det har gått jättebra, men vissa PLU-nr (nummer man slår in på ex. Gurka, banan, lök osv) är inte detsamma som på Maxi, så där får man lära sig lite på nytt :) Men går bra! 
   Sedan har jag fått lära mig posten hur man hämtar ut till dom, skickar, returnerar (allt) och hur man gör när man lägger in posten på hyllan. Efter några minuter får dom sms/mejl att dom kan hämta sin post :) jättekrångligt nu i början såklart med allting inom post och spel men det lär jag mig snart ;) Värst är ju vid denna tid när det snart är jul! 
 
Spel har jag också fått lösa in och förlänga till dom idag, en del saker är krångliga där med x) Men men, man måste ju lära sig för att kunna xD 
 
Jobbade 9-15, är helt tung i huvudet nu haha.. 
 

Tog tiden till jobbet idag, och då stanande jag även vid övergångstället å så.. 2-3 minuter bara..! xD 
 
Fick tid på måndag igen! Klockan 13:00 ;) ska lära mig posten mer då.
 
Så nu har man jobbat på Willys, Maxi och Coop konsum och är bara 21 år x) 
 

Viscus hos Blixten igen ;)

Nu är jag hemma hos Thina och har lämnat Viscus. Nu känner Fritz och Viscus varandra mer så när det är dags för oss att flytta större är det inga problem att ha honom :) Lite trångt med två katter och två människor i en etta. 

Resan hit gick verkligen as fort då jag pratade med min lilla Aleks i telefon :D 

Mys på hög nivå eller vad? ;D <3

Diva

Du är vad du äter. Nu blir min katt en Diva.



Provjobba på fredag!

Wihu! Idag kom beskedet! På fredag ska jag testjobba på Coop! :D Ska vara i kassan då och lära mig att lösa in lotter och ev. paket också :) Ska bli riktigt kul! Kommer vara inringningar i början typ, eftersom de flesta blir sjuka nu. Sedan är det en som ska på mammaledighet 50 % :) 
 
Tack ni som hållt tummen/tummarna för mig! 

Myser <3


Söta stora tassar :)
Stilig med sin tattoo ;)



Fotbad!


Underbart! Sitter med en väldigt varmt fotbad! Mysigt såhär när det regnar ute. 


nervös-känsla

Godmorgon på er! :) 
Idag känner jag mig motiverad till saker! Vet inte riktigt vad men känns bra iallafall. Skön känsla. Sitter här nu och dricker te. Har också en väldigt nervös känsla, typ känna-på-sig känsla. För i fredags var jag och L på coop (har sökt jobb där och varit på intervju) och då sa han "Jag hör av mig någon gång nästa vecka". Känns lite som att den dagen är idag. Men det återstå att se! :) Det är lixom 50/50 nu, om jag får det eller inte. 
 
Sett att jag fått in lite nya läsare, hej och välkomna! :) Om ni undrar något är det bara att fråga ;)
 
 

Tidigare idag :)


Jaga snöre är kul! 

Idag cyklade vi till Maxi, så himla kallt ute nu! Var så kall om benen att jag var TVUNGEN att duscha benen i varmt vatten. Tog lång tid innan jag blev varm igen, nu är vintern här..! :/ Vill inte..

Fritz & Viscus


I lördagskväll hämtade jag min Viscus. Ska testa att ha han här i några dagar för att se om dom funkar ihop. 

Pratat med Annica och Marcelo xD

Hahahah.. Fan vad kul! Jag blev uppringd av Annica och Marcelo från deras live! xD Var min kompis Aleksandra som spammade med mitt nummer.... Hahaha.. 
 
 

Cher Lloyd - Superhero

Älskar låten <3
 
<3

Lördagens planer!

På lördag ska jag till Karlskrona igen, Felicia fyller 10 år då! Stor tjej nu! :)

Har även snackat med min kompis Thina som har hand om min katt Viscus sålänge eftersom Linus katt, Fritz, inte är van vid andra katter. Vi kom överrens om att jag ska komma och hämta honom på kvällen där och testa iaf i minst 3 dagar och se hur det går! Jag är superglad för att det äntligen ska ske! 

Här är en gammal bild på Alfonz och Viscus :) Alfonz gillade aldrig Viscus hahaha.. 

Sött va?! <3 

Hahah <3 De underbaraste



Kolla viscus bara 12 veckor gammal!! 
*gääääsp* <3

Färgar fransarna

 
Trodde det skulle bli som om man har mascara på sig med en gång (första färgningen).. Men får vänta tills imorgon och testa igen x) Och jag färgar bara fransarna! Osis fick jag gratis ;)

Ett ufo påväg mot Sverige!!


Vilken häftig dröm!
Var hemma här och kollade aftonbladet och nyheterna på tv, de visade att ett ufo var påväg hit mot sverige och hade precis passerat öland. Både jag och Linus stod vid fönstret och tittade ut om  man kunde se något. 
Senare var jag med pappa någonstans utomhus mellan två höga byggnader och mycket folk var det. Där ser vi ufot åka omkring lite hur som, tar ju självklart fram telefonen och filmar detta. Folket blir helt hysteriska och skriker och så.. Men pappa o jag stod kvar och bara tyckte det var häftigt. Sedan landar ufot några meter ifrån oss och vi går in i byggnaden vi stod närmast. 

Nu minns jag inte så mycket vad som hände men den här utomjordingen var iaf en tant, långt grått och slitet hår. Hon kunde prata... På svenska också.. Pappa och jag var de två utsatta som hon skulle prata med. Jag ställde massa frågor till henne och filmade. Men hon sa till mig på skarpen att jag inte fick x) Då vart jag rädd! 

Det var tre st som stod vid en dörr och höll vakt (?), bl.a var det jag, mamma och en till. Vi var tvugna att ha luva på oss.. Sedan tänkte jag att det var nog bäst jag inte står där ifall de tar med mig till rymden så jag bytte med någon annan haha.. 

Publicerade massa bilder och videoklipp på instagram, facebook och aftonbladet för att hålla oss uppdaterade till alla.. 

Det var en riktigt sjuk känsla när jag vaknade, var rädd och uppspelt typ. Så.. Vad betyder denna drömmen..?

Blåbärsmuffin

 
Köpte detta teét idag, mycket god! Men gillar mest Vanilj-Karamell om man ska välja en av dom. 
 
 

Besök hos både mamma och syster

På måndags eftermiddagen träffade jag mamma. Hon har nyligen skaffat en kattunge, Lucas! Så himla liten och busig han är! Tog massa kort men nästan alla blev suddiga. 
Mamma bjöd på fiskgratäng med sallad till, till efterätt blev det kakor och kaffe.




Han sov nog gott sedan när man busat så mycket med honom x)

Vid 18 kom jag hem till min syster Angelica och hennes barn :)
Söta Fanny <3
Och Felicia <3


Det blev chokladfondue med frukt :) Var ett bra avslut på denna dag :) Sedan åkte jag hem till min älskling :)


RIP Alfonz <3

Alfonz har inte mått så bra de senaste dagarna.. Hans balans har verkat lite sämre än förut och när han äter kräks han inom 5 minuter.. På måndags morgonen ringde pappa till veterinären och fick tid vid 11:45, jag följde såklart med. Vi hade pratat om avlivning men skulle ändå se vad veterinären sa.. 


Det visade sig vara magsår.. Det skulle bli många behndlingar och massa besök här och det skulle inte gå.. Veterinären sa "Han får komma till katthimlen". Då brast det för mig, satt på golvet och klappade kisen. 
Han blev 13 år och haft ett mycket bra liv! Bott lite överallt, varit i slagsmål med troligtvis en grävling, jagat många möss som han tagit in och ska visa upp m.m <3 En stor saknad!


<3 

Myskväll med pappa och Alfonz

I söndags låg jag bara bakis hela dagen. Inte van vid att festa så! Skulle egentligen träffat mamma men blev en myskväll med pappa istället:)

Eftersom vi inte har sjuan hemma så passade jag på att titta på ett avsnitt "ghost hunters"- sjukt läskigt! 

Hade det mysig med Alfonz <3 
Tur han höll mig sällskap <3 
Men nästa dag var inte kul :'(

Publikvärd + utgång

Oj vilken dag det var igår! :)
Först när jag kom till Karlskrona mötte pappa upp mig och då sa han att vi skulle äta smörgåstårta! Såå gott! ;D

Senare åkte vi till arenan för att vara publikvärda på Arena Rosenholm för Jerry Williams. Stor typ vid ingången och hälsade dom välkomna. Vet inte hur många "hej" jag sa.. Torr i munnen var jag xD Men konserten var helt okej, han sjöng, drog några vitsar och sedan var det lite skådespel :)


Efter pausen åkte jag och Jollan till Teeb och festade :)

Hälsade på några som jag inte kände igen och tänkte hälsa på denna häxan. Men när hon började prata hörde jag vem det var xD Ja herregud! Riktigt bra utklädnad xD 

Jollan blev också sminkad sen :)

Emz jag o teeb ;D 
Precis när vi skulle dra in mot stan säger emma att hon kör. Vilken chock jag fick! Trodde hela tiden att hon drack alkohol xD jätte fin var hon i sin sri lanka klänning (vet inte vad den kallas) :)

Detta var ju super enkelt x) 

Vi gick in på stars och vi slapp visa legg x) hängde av oss jackorna och dansade :) 
Efter en stund gick vi mot statt, sjukt mkt folk! Beställde en halloweendrink och tog lång tid för bartendern att göra den. God var den! Men verkade vara mycket sprit i den, mådde illa när jag kom hem x) och däckade med en gång :p
Men riktigt kul kväll! 

Frukt och grönt

God morgon! ;)
Idag ska jag jobba vid frukten 14-19. Har inte varit där sedan jag slutade med schemat och det var 18 augusti x) 

Drömde att jag råkade gå bort till kassorna och skulle ta bort korgar. 20 minuter senare kommer jag på att jag ska vara vid frukten haha.. Det var tydligen en ny snubbe som börjat där och fruktkylen hade blivit ett förråd och tog lång tid innan jag hittade den nya! När jag väl hittat den var det allt möjligt där inne som bröd, olika whiskey sorter och viner :o Folk kunde också gå in och kolla om de ville? Trångt och mörkt var det.