Heart Chat Bubble

Filmdag

Idag såg jag "Man of steel" (2013). Riktigt bra! Såg den själv tidigare och med L nu på kvällen haha.. 

Gillade mitt hår på denna bilden. Fjantig jag är på bilder.. Kan verkligen inte vara normal xD 

Nu ska vi tydligen se "sleepy hollow" :) 



Kallt ute?

Jag borde se träning som ett jobb. Eftersom jag knappt jobbar nu borde jag göra upp ett schema att jag ska ut och jogga.. Men motivationen har försvunnit (igen). Jag var ju så duktig ett tag.. Vad hände?
Tror nog det har lite med vädret att göra faktiskt, börjar bli kallt och så. Det har absolut inget att göra med utrustningen att det är för kallt för det är ju bara att ha mer kläder på sig. Men det är just för halsen, får jätteont i halsen om jag anstränger mig vid kyla. Jogga är det jag ska göra och behöver. Att gå raskt ger inte samma effekt som att jogga, visste ni det? Man förbränner mer vid jogging och just det jag behöver för rumpan och låren :)
 
SpiderCat! ;D
 
 

Onsdagen 30 okt

Nu har jag börjat läsa den andra boken! När man väl börjat är det svårt att sluta. Riktigt spännande :)

Igår serverades det fläskfilé med mozarella och soltorkadetomater på med klyftpotatis :) 

Väldigt enkel middag

Igår var vi ute och cyklade en stund för att se vad Simone gjort. Hon hade vält ner massa träd och här var det säkert 15 träd som hade blåst ner :( Måste varit klass 3 här också!




FuckCancer...

Tårarna rinner, så himla sorgligt :/ <3

En sån Karl

Anges är grym! 
 

Instagram

Ska bara säga att jag accepterar inte okända folk på min instagram, den är privat :) 

Helsingör

Vi har varit i Helsingör ;D 

På vägen dit, två pölse och en öl ;)

Älsklingen var sugen på smörrebröd med lax ;)


Påväg hem ;) 
Har varit en kul liten resa ;)

Åka tåg

Hmmm vart ska vi..? :) 



Högsta betyg!

Waow jag älskar hårinpackningen!! 
Mitt hår är jättefint och glansigt! Mitt hår har inte varit glansigt på jättelänge eftersom jag färgat håret så ofta. Det har bara sett slitet och torrt ut. 

Först tog jag i schampoo sedan handdukstorkade jag så håret var fuktigt, kammade igenom håret och sedan tog jag hårmasken i hela håret och kammade det en gång till. Lät det värka i 9 minuter. Sedan sköljde jag av det och tog därefter lite balsam. 
Självtorkade håret tills det bara var lite blött på vissa ställen. Jag plattade inte håret. 

Snyggt va? 

Ger moroccanoil 10/10!


Godnatt sverige;)

Godnatt sverige! Älskade land <3 



Paket har kommit :)

Nu har jag fått hem min hårmask! Ska testas ikväll. Burken var större än jag trodde, awesome. Luktar gott med :)

Arbetsintervju!

Tidigare i bloggen (4 dagar sedan) "Jag vill så gärna gå på arbetsintervju nuuu!! Hade varit så kul om någon ringer upp!! Har haft tur med både Willys och Maxi, kan jag inte fortsätta ha tur! ;D "

Ja, det verkar som att jag fortfarande har tur! För på måndag ska jag på arbetsintervju här i Sölvesborg! På coop! Kan ju inte bli bättre! 
Kollade på "kartor" och sökte upp sträckan från när jag bodde hos pappa till Willys (när jag jobbade där) och sträckan var 1.1 km. Härifrån där jag bor till COOP är det 0.8 km ;) Ännu nämre. 
Jag får tagga ner lite nu, inte ens säkert jag får det. 50/50 lixom. Men alla intervjuver jag varit på har jag fått jobbet utom en då. Så kan ju säga att jag har rätt stora förväntningar ;) 

Vet inte än vad för arbetsuppgifter jag skulle få, och spelar absolut ingen roll! Öppen för allt! Har ju erfarenhet från kassan och frukten. Ni vet ju själva hur stor avdelning det är på maxi vid frukten (iaf i bromölla) och sen hur det är i en liten butik. Stooor skillnad! x) Blir ju så mycket lättare att beställa. 

På coop hämtar man ju ut paketer också, kommer får lära mig det också, spännande :) Lösa ut lotter och sånt också, aldrig gjort tidigare. 

Nu får vi hålla tummarna att jag får det också! Återkommer om mer på måndag! ;)


Lugna ner dig nu Stina.... 

Favoriterna

Mina favoriter och vad jag nästan alltid använder: 



Booring

Idag har jag som nästan andra dagar inte gjort något speciellt.. Det är så tomt när min man är i skolan :) Har varit lat med träningen de senaste dagarna, måste byta låtar bl.a och bli pepp igen. 

På lördag ska vi nog iväg, får ni se då! ;) 

Maten igår bestod av kött (lövbiff), purjolök och någon thaigrejsimojs i konserv. Och en thaikryddmix. Enkelt och snabbt! :) 


Ett inlägg bara för att....

Fick mina arbetsgivarintyg idag från både Maxi och Willys. De på arbetsförmedlingen sa till mig att direkt jag fått dom skulle jag dit. Sedan säger de nu att jag ska skicka in dom till min a-kassa. Så krångligt, kunde dom inte sagt det från början:p
Ska lämna ansökan om A-kassan så får vi se vad som händer sen. Hoppas jag jobbat de timmar så jag är berättigad till A-kassa! 
 
L´s pappa var här innan, satte dit fungerande lampor på våra cyklar nu. Så nu slipper en vara orolig för böter xD Passar ju bra nu är det börjar bli mörkt..
 
 

Diss till tecknade filmer

När jag var liten gillade inte jag tecknade filmer. Just nu kollar jag på en riiiktigt nostalagi film; "look whos talking too". 

Verkligen sevärd om du inte sett den! 
(Bild från google)

Igår hämtade jag ut pappas julklapp. Va!? Redan, tänker ni? Tycker inte det spelar någon roll om man köper julklappar nu, då har man det gjort iaf x) 
Sedan idag hämtade jag ut Felicias (min systers barn) paket också! Fick handdukar på köpet också :) 


Moroccanoils hårinpackning

Eftersom mitt hår är slitet och torrt har jag nu beställt en jätte bra hårinpackning! Moroccanoils hårinpackning! Jag har bara ägt EN hårinpackning i hela mitt liv så därför tänkte jag kosta på mig en som jag hörttalas om och den har gett många bra betyg. 
Man ska använda den en gång i veckan :)
 
http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/moroccan-oil-restorative-hair-mask-250ml.html
För att håret ska växa snabbare ska man egentligen inte hålla på att använda värmetänger. Så jag ska försöka sluta med det! Vill ha långt hår ! ;)
 
 

Vill ha tuuuur!!

Jag vill så gärna gå på arbetsintervju nuuu!! Hade varit så kul om någon ringer upp!! Har haft tur med både Willys och Maxi, kan jag inte fortsätta ha tur! ;D 




Söndag

Hej! 
Idag har det varit en seg dag, riktig slappardag. Varit molnigt och regnat hela dagen. Vi åt pizza som mat idag och ätit lite pepparkakor och druckit julmust! 


Vitlökssås på såklart!! 

Och kollat på Annica och Marcelo live på hans blogg :) Det var roligt på slutet då de tjuvringde till folk ^^ Det blir man lixom aldrig för gammal för ;D


Captain Philips

19:55 säger L: Jag tycker vi går på bio!
Jag: Aah, men bara om du bjuder ;)
Han: Okej! :)
 
Väldigt spontant! Tur man har nära till bion (började kl 20) xD
 
Men fyfan vilken film! Verkligen sevärd! 
 
 

Jadu xD

Hahaaha skojade till det lite med Aleks x'D




Halloween pumpa!

Kallt och ruskigt ute nu, vart inget skönt att cykla till maxi :p Det fick bli min träning för idag. 1 mil och 6 km. 
Vi köpte en halloween pumpa som vi någon dag ska gröpa ur. Aldrig gjort det, någonsin! :p
 
Precis druckit te och ätit två satsumas. Gottigott!
Halloween pynt!

Mot maxi

Nu ska vi dra till Maxi! Inte katten o jag då.. 
See yah!
 

Fredag!

Godkväll!
Idag vaknade vi rätt sent, vid 11.. Steg upp och drack min onemeal (sååå god) och efter en timme cyklade jag bort till skogen och joggade 3 varv (4,5 km)! Joggar i en behaglig takt så jag orkar mer. Utan musiken hade det inte heller gått. På sista varvet mot slutet fick jag sån fete håll, men kämpade ändå! Så himla skönt efteråt! Sedan gjorde jag som vanligt knäböj, denna gången blev det 86! Då jag gjorde 32 på en gång utan att pausa :) Känner redan hur lårmusklerna blivit mer starka. 
Har joggat 6/7 gånger på en vecka nu sedan jag började. 




Efter detta handlade vi och direkt efter stack jag ut och sökte jobb! Sökte på coop, netto, schackmatt, team sportia, MQ och Wallenberg skor, har tidigare sökt på ica. Chefen inne på coop känner en från maxi så han ställde en fråga; "Om jag skulle ringa henne vad skulle hon säga om dig då?" Man ba, wtf kom på nåt bra nu stina! Så jag sa något i stil med "Hon kommer säg att jag är noggrann i arbetet jag gör och att jag ser till att arbetet utförs bra" typ xD Var väl bra oförberett svar? XD Vill så gärna jobba där! Iallafall helst här i sbg! :) 

Åt idag friterad kycklingburgare med ost tomat och rödlök. Fortfarande dömätt.. Åt två..  

Nehe nu ska jag sova! Imorgon ska vi till Maxi och handla! Godnatt;)


Straff till mig själv!

Hej!
Eftersom jag inte tränade igår gav jag mig själv ett "straff". Att jogga två varv (3 km) istället för ett varv! I början är det alltid jobbigt och man flåsar en del, men sedan försvinner det och man känner att det går bra! Jag tror faktiskt att jag skulle kunna springa ett tredje varv men kände att det fick vara nog där :) Det var jätte skönt när det blåste till och regndroppar från träden stänkte ner på mitt ansikte. 

Tog onemeal till frukost, tränade, onewhey och till middag blev det falafel och tomat. 

Har städat hela lägenheten och haft tvättstugan också. Älskar när det luktar nytvättat i hela lägenheten x) Nyduschad och den svarta masken är på! Snart kommer sötisen hem! :) 



Ha det bra! 

lax med potatis!

Dagens middag blev lax med potatis. Laxen lagas i ugnen på 175 C, det är nog bara svartpeppar på, kanske lite vitpeppar också. 
Såsen: Hacka en stor morot, en gullök och vitlök. Stek i en kastrull. Häll i Cayennekrydda, 1 st lagerblad salt och vitpeppar. Sila ner allt och ta "saften" till kastrullen igen i med en grönsaksbulljong. Låt koka på svagvärme någon minut. Häll i lite vatten (så mycket till sås du vill ha). Koka ca 10 minuter.. Ta bort fettet som flyter upp med en sked, ta bort så mycket som möjligt ;p Häll sedan i lite grädde, salta och vitpeppra och cayenne. Om såsen blir för lös, gör redning på mjöl och vatten. Kan hälla i en liiiten skvätt vittvinsvinäger. Sedan klart! :) Mumma!
 
 

Söka jobb!

Imorgon är mina planer:
  1. Upp tidigt! Typ 8..
  2. Ändra tid i tvättstugan (helst innan veckan är slut ;p)
  3. Träna!
  4. Duscha och fixa mig iodning
  5. Åka till Kristianstad och söka jobb! Maxi, coop, willys och några klädbutiker! Får se när jag väl är på plats ;)
  6. Äta middag med mannen hos hans pappa.
Plan fem och sex är lite osäkert, kanske ska börja med att söka jobb i min stad först? ;p Får se imorgon på vilket humör jag är på! ;) 
 
Idag har jag sovit bort hela dagen! :( Vaknade vid 8 för L:s alarm rinde.. Åt frukost och sedan somnade jag till klockan 14:00.. Hela dagen förstörd ;o  Har bara suttit o degat i soffan. Men fick väl bli en vilodag då xD Hatar att vara arbetslös! xD
 
Men.. Som sagt jobb kommer inte utan man får kämpa själv! 
 
 
 

Recept på broccolisoppan.

Fick ett bra tips från Tiara, att skriva ut recept på maten min man gör ;) 
 
Tänkte börja med receptet från föregående inlägg; Broccolisoppan!
Skär en stor morot, en gullök och en vitlöksklyfta i bitar och stek i en kastrull, häll i lite salt och vitpeppar. 
Sila ner "såsen" i en skål och släng morötterna och de. Häll tillbaka såsen till kastrullen på lagom värme. Släng ner en hönsbulljong och låt det reducera. Häll sedan i så mycket vatten du vill ha som soppa, använd ögonmått ;) haha (han tar med känsla, så ingen aning hur mkt deciliter det kan vara..) Ta sedan i frystbroccoli och låt det koka i ca 10 minuter. Släng ner allt i en mixer. Häll tillbaka allt i kastrullen och koka på svag värme, utan lock. Ha i lite salt och vitpeppar, kanske lite cayenne om man vill. När det nästan börjar bli klart när du känner att kryddningen är ok ta du i lite grädde (vanlig grädde, alltså ingen matlagningsgrädde...), kanske 2-3 msk? Kör annars på ögonmått här med ;)  Servera med en mini baguette.
Heheh hoppas det inte blev för flummigt, fråga om du inte förstår hur jag menar xD 
 
Godaste soppan jag ätit 10/10 helt klart! 
 
 
 
 
 

Soppa


Dagens middag; broccolisoppa! 

Först till kvarn!!

Först till kvarn!!! 
Handla för minst 200 kr på ELLOS, få 50 % rabatt på dyraste varan, du får knivar och skärbrädor på köpet och fri frakt vid beställning inom 10 dagar !! Jag skikar ut koden till den som är först! 


Go go!

Har varit ute och tränat idag med :) Jag tränar bara benen och rumpan nu till att börja med. 

Hoppar varje gång jag gör knäböj, såå jobbigt x) tur ingen ser eller hör mig hahha.... Tänker vafan är de för dåre i skogen som pustar och stönar xD nemen xD 


Frukost: Onemeal
Efterträning: onewhey
Mellanmål: Avokado




Läskigt!

Somnade i soffan och drömde något läskigt.
 Vaknade av att älsklingen var några cm från mitt ansikte och tittade på mig! 
Jag blev jätte rädd och skrek och sedan skrattade vi xD 

Var nog det läskigaste jag varit med om på lääänge haha.. :o Godnatt, ska sova vidare nu! 

Aktiv!

Idag har jag varit väldigt aktiv!
Cyklade ca 2 km till skogen jag tränar i. Joggade ett varv och sedan pw samma runda. Gjorde knäböj och sedan cyklade jag hem. Att cykla är bra uppvärmning! 


Imorgon blir det ännu mer! (Om jag inte har jätte mycket träningsvärk dock) 

Senare under dagen gick älskling och jag en låång runda. Vi var nog ute i 3 h sammanlagt (handlade också). 
Så fin natur här i sbg :)

Tight med tid?

Snart ska jag åka tåg till jobbet. Jag hoppas verkligen att någon ska mot sbg när vi slutat så jag kan åka med henne hem.. Slutar 22, tåget går 22:10 bussen 22:58... Hoppas vi är två vid scanningen så jag kan gå tidigare.. ;p 




Träning i skogen

Dagens träningspass;
48 situps 
71 knäböj
Joggat och gått totalt 3 km

Ska slå mitt rekord varje gång jag ska springa. Idag slog jag det med 10 sekunder, hehe bättre än inget iallafall. Men bättre nästa gång? :)

Frukost: Måltidsersättning
Efter träning: Proteindrink

Fina skogen jag tränade i




Words

Hellu där!
Nu kan jag äntligen sitta och ta det lite lugnt! :) Det var ändå ganska mycket folk på maxi idag, brukar vara ganska chill på lördagar. Man är alltid själv en timme i kassan på morgonen. Kön växte och växte så att folk började bli otåliga och säger till mig att kön är lång. Som om jag skulle kunna göra något åt det ;p När de säger till så jobbar jag ännu söligare bara för att! Hehe skojar.. Blir iallafall inte stressad av det.. :) 
   Imorgon jobbar jag 17:00 till 22:00. Måste ta tåg/buss då för min lampa funkar inte till cykeln sen fick jag höra massa otäck historier som hänt nyligen ! Så njah, avstår det tack! 

Har ätit två måltidsersättningar och lite kvarg med satsuma idag. Tycker det är sjukt att man kan vara mätt på sån ersättningsmat.. ;p

Ställ gärna frågor till mig om ni undrar över något! Är verkligen dålig på att komma på vad jag ska skriva om. Kom med förslag ;) 

Trött chey

Godmorgon!
Är tvungen att cykla oavsett väder idag! Kommer försent om jag tar tåget och bussen går inte förrän kvart i nio o.O
Jobbar bara 6 h idag, längtar redan till sängen..!

Ska fixa shaken snart och sedan dra! Ha en bra dag alla! :) 

Beroende!!

Är verkligen beroende av Simpsons spelet nu. Till och med att jag skriver på fb-sidan att folk ska adda mig där.. Hade tidigare idag bara 20 vänner kanske nu är jag uppe i 100! Tar en evighet att spela nu ju x) 


Heter Staaina där om du vill invite mig ;)

Min fredag

Hej! 
Har börjat med min ersättningsmat idag, har alltid varit emot sånt men tänkte testa detta nu. Funkar skitbra, tog det vid 9 och vid 15 tiden började jag bli hungrig och tog en till då. Det är verkligen bra om man ska ner de där extra kilona! Så kan verkligen rekommendera! God är den också. 
Idag har jag inte tränat, kanske borde ta en pw senare..? Trist bara att det blir mörkt så fort bara.. 

Skräp
Idag har vi slängt flaskor och söndriga glas, var en hel pappåse full. Hade visst samlat åt sig massa (två styckna) bananflugor där med. Skönt att få det slängt iaf!

Möbelnytt
Efter det cyklade vi till en möbelaffär och kollade lite. Bokstavligen hatar när de kommer fram och frågar om man behöver hjälp. Behöver vi hjälp frågar vi ju självklart? xD (och jaaa jag vet att det är deras uppgift att fråga, men ändå) :)

Arbetsförmedlingen
Var därefter på arbetsförmedlingen, så har fixat arbetsgivarintyg från willys nu, kan dröja upp mot 2 veckor innan jag får hem det bara för willys ska godkänna det osv. Ska fixa ett från maxi också. Imorgon ska jag jobba igen! Kul! Blir scanningen och på söndag kassan. 

Pimpade växten lite med fina höstblad ;)


Äntligen har detta teet kommit till ICA, som jag väntat! God är den med!

De gånger jag frågat älsklingen om vi ska äta pannkakor säger han alltid att det är ingen middag. Har lixom slutat fråga om det då. Idag säger han "ska vi äta pannkakor?" daah.. :)




Posten kom!

Sådär ja! Då är det bara att börja träna och försöka bli slank! :D 

onewhey - protein
One meal - måltidsersättning 
 
 
 

Europas längsta gång- och cykelbro!

Rosa(bron)bandet. Verkligen fint! 756 meter lång är bron. 
 
 
 
 Fotograf: Staaina ;)

onsdagen den 9/10

Har precis varit ute och gått med älsklingen, riktigt skönt ute. Trodde det skulle vara kallt, ser så ut iallafall. Vi var vid ett område där en lägenhet snart är ledig som vi gärna vill titta på. Verkar vara lugnt och mysigt område. Jag kommer framöver blogga om vad jag äter, mest för att få koll själv vad jag äter. Så ni får gärna hänga med på den resan! 
Frukosten: Havregrynsgröt, inget salt.
Mellanmål: Vaniljkvarg med bär som varit frysta
 
Nu ska vi kolla på världens bästa serie: UNDER THE DOME! 
 

Välkommen motivation!

Sitter just nu och läser lite bloggar om kost och träning. Jag kommer inte att bli medlem på gym, fick reda på idag att det skulle kosta 400:- i månaden, inte värt! Kollar runt lite och skriver ner vad för övningar man kan göra hemma för att variera sig. Har bara kört situps, knäböj och lite armhävningar efter de appar jag har. Nu får det bli lite variation, ska köra cirkelträning också! Har även beställt protein och måltidsersättning (<-- länkar).
 
Min motivation går upp och ner hela tiden. Nu är den på topp igen.. Det som gör att jag blir motiverad är att läsa olika bloggar och se vad de äter som frukost och lunch osv och om de kan kan väl jag? Så jag ska inte äta potatis, ris, vittbröd eller pasta från och med NU! :) Får bli massa fisk, kyckling och grönsaker som middag då ;p 
Ska inte äta något onyttigt alls nu! HealtyStaaina, gogo! ;D
 
Just nu "skiter" jag lite i vad jag ska väga osv.. Det viktiga är faktiskt hur jag vill se ut och vara nöjd. Så tänker inte skriva ut någon vikt jag vill väga men det är klart det kommer vara kul att se viktnedgången ändå ;) Det jag mest ska fokusera på är som jag nämnt tidigare; rumpa och lår! Det är prio 1 det andra får bara flyta på. 
 
 
 
 

upp-o-ner

Ena dagen är jag jätte peppad till att träna och andra dagen är jag helt lat... Varför ska det vara så, har iallafall tänkt att imorgon ska jag ut och jogga igen. Har varit en soffpotatis nu några dagar och det är inte okej. Så fort jag inte rör på mig så går jag upp. Jag var så nöjd när jag kommit ner till 54 kg men nu har jag gått upp 2 kg. Blä.. Märks så tydligt också. 
Önskar jag hade råd till att börja på gym! :) Imorgon ska jag mjuka upp med att börja med lite Zumba sedan ut och jogga. göra knäböj och situps.
 
 
 
 

Bart Barker #youtube

Haha så bra! Kolla hans parodier! ;)
 

#23


Höstpromenad

Aj löv tacos!
Var ute och gick innan idag med älsk. 


Såg inte en människa på stan x)

Idag blev det kinamat. Stekte kycklingfilé, wokade röd paprika och salladslök! Önskar jag kunde dela med mig av smaken och lukten till er. Wonderbar!

Imorgon ska jag ringa ang. en lägenhet och efter det ringa jobbet. Brukar få jobbtider när jag ringer haha.. 



Wild At Heart

För ett tag sedan när jag var inne på Gina Tricots hemsida såg jag en snygg tröja, och beställde den. Men fick hem en annan med den stilen. Jag orkade inte fixa med att lämna tillbaka den och hålla på så behöll den, jättefin. Men häromdagen såg jag den igen på hemsidan i min storlek (verkar vara väldigt populär eftersom den inte alltid varit inne) och denna gången printscreenade jag så jag hade bevis ifall att.. ;p  Jag fick rätt denna gången iallafall! :) Vad tycker ni? Älskar materialet på tyget, lite silkesaktigt :)
 
 

Lgh, jobb och mat..

Go'kväll!
Lägenhet
Det blev ingen lägenhetsvisning för mig idag, för jobbet ringde mig och undrade om jag kunde jobba 14-19. Det tackar man ju inte nej till. Men bad älsklingen att filma/ta kort så det gjorde han. Den är typ värd 4000 men inte 5000! Helt sjukt att bara elen och värmen kostar 1000 kr extra på vintern! :s
Sen var det rätt litet vardagsrum och ful fondvägg. Vi gillar när det är ljust. Så nej, det blev inget med den. 
Förresten han filmade men vill inte lägga upp den, onödigt ändå ;) 

Jobb
Det var skönt att jobba igen, ska ringa imorgon igen och vara på dem! Måste skriva ut cv och personligtbrev och gå ut till några affärer här i stan..! Om 2 veckor kommer lönen igen och det är kul att det är "massa" kvar. Måste ju klara hyran till de kommande månaderna med ju. Så det blir spara spara! Inga mer internetshopping! 

Ska sitta lite vid datorn nu och ta det lugnt! Vi höres.. Puss

Fläskfilé, röd paprika och purjolök blandat med creme fraiche o lite vatten. Mumma!!



Ajaj till masken!!

Godmorgon!
Jag tog på mig masken igår igen med lite mer på, och fy fanken vad ont det gjorde att dra bort den!!! Blev helt röd och lite svullen på kinderna. Mina porer har ju inte försvunnit, men det känns renare i ansiktet. Spelade in mog själv när jag tog bort den, haha stackars mig xD 

Nu ska jag dricka lite te och väcka sömntutan! För senare idag ska vi kolla på lägenhet!! Tjoho! 

Osminkad chey

Work Bitch


Jorgobé

Fick hem ansiktsmasken idag! Tog för lite så gick inte att dra bort masken. Nästa gång ska jag blaska på lite mer. Men av det lilla jag fick bort gjorde ont men samtidigt skönt. Huden känns renare iallafall men porerna är kvar. Det ska vara ca 20 behandlingar i den så hoppas den funkar tills den är slut ;p
 
Längtar till torsdag då vi ska kolla på lägenheten! :) Denna gången ska jag inte glömma att fota!
 
 
 

PW + jogging!

Har varit rätt slapp med träningen. Men idag blev jag pepp! PW men joggade mest. Gjorde 36 knäböj och 36 situps. 
Nu ska jag duscha och senare försöka få ut älsklingen så vi kan åka inlines! :) Tycker han behöver en liten paus från tentaplugget. 



Design by Tasnim RSS 2.0