Heart Chat Bubble

Hypnotisören - olika perspektiv

Läser för fullt i min bok "Hypnotisören". Finns en film baserad på boken också där bl.a Mikael Persbrandt är med. Har dock inte sett den, men det gör jag när jag läst färdigt boken. 
Älskar filmer/böcker när man får vara med om deras perspektiv just den tidpunkten det händer.   Som i denna boken får man vara med om tre olika personers perspektiv. Det är kul och spännande med deras uppfattningar och vad som egentligen sker.
Som ett exempel i boken att Erik (hypnotisören) fick ett samtal från Daniellas telefon(läkare) då Joona (kommisarie) fick låna hennes tele för att ringa Erik. Då han var tvungen att åka dit där till sjukhuset för att försöka få kontakt med pojken (Josef). Sedan ringer Daniellas mobil och ingenting hörs, innan dess sa hon "haha, Erik Låt bli" för att Erik skojat med henne och samtalet lades snabbt på.
Senare i kapitlet får man se från Eriks frus (Simone) perspektiv. Att hon kollat hans mobiltelefon vem det var som ringde. Då ringde hon upp och det var just detta hon hörde då, fnissandet och att han skulle låta bli. då fick ju hon andra tankar, otrohet. för Erik varit otrogen för ca 10 årsedan och hon trodde hon kunde lita på honom. 
Hoppas det inte blev alltför hoppigt och flummigt inlägg, men ville bara ge ett exempel på hur det kunde se ut i boken. Vilket det faktiskt kan bli irl också. Man tror och föreställer sig "det värsta" och att man inte ska oroa sig typ..
 
I morse, mys
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback